Logo - Be-you

ist1 3432956-children-s-hand-print-with-red-paint

Effektiv behandling af stress

Stress behandling kan frigøre dig fra den fysiske stress og guide dig ud af den psykiske stress.
Allerede efter den første behandling vil du kunne mærke en markant ændring og følelse af frihed.

"Spørgsmålet er ikke, hvad stressen gør ved dig.
Spørgsmålet er, hvad du gør ved stressen.
"

 

Stress-behandling

er en kombination af kropsterapi og psykoterapi. Terapiforløbet starter med en indledende samtale hvor du bliver indtroduceret for kropsterapi. Det fremtidige forløb bliver tilrettelagt sammen med dig.

Kropsterapi

løsner kroppen for fysisk og psykisk stress. Kropsterapi er en kombination af massage, kropsøvelser og åndedrætaterapi. Korrektion af kropsholdning, kost og vitaminvejledning. En terapiform, der frigør kroppen for stress og forbedre søvnen og hjælper dig med at genoprette en sund og stærk krop.

Samtaleterapi

tager udgangspunkt i din hverdag og de problemstillinger, som præger den. Ofte vil den første samtale være afklarende, hvor det gælder om at "skille tingene fra hinanden", hvilket kan frigive psykiske ressourcer allerede fra det første møde.
De efterfølgende samtaler vil styrke din hverdag på en hensigtsmæssig måde. Det gøres ved at arbejde med værktøjer og metoder, som er personligt tilpasset.

Stress kan hurtig og effektiv afhjælpes ved at hjælpe den stressramte til en bedre søvn og aflaste binyrene samt skabe en større afbalancering i den fysiske krop. Derefter vil der igen være mentalt overskud til at håndtere livets udfordringer - kroppens overskud er en forudsætning for mentalt overskud.

"en sund krop kan holde balancen i stormvejr, en stresset krop kan miste balancen i et enkelt vindpust"


Stress virker på samme måde, idet man landsomt vænner sig til forholdene, men kroppen sender nogle advarsels signaler så sombla. kan være: hovedpine, rystende hænder irritabilitet, åndedrætsbesvær, søvnløshed, kynisme. læsevanskeligheder, mavesår, svimmelhed/besvimmelse, nedsat oriteringssans, depression, forhøjet blodtrryk, svedeture etc.

"Hvis man sætter en frø ned i kogende vand, vil den skynde sig at hoppe op igen. Sætter man den samme frø ned i kold vand, og varmer op, vil frøen dø langsomt"

Kunsten er, at kunne lytte til disse advarselssignaler, men er man først inde i den onde cirkel, kan det være svært at komme ud igen. Derfor kan en professionel stress behandler guide dig ud at din sitiuation, så du igen kan leve det gode liv.