Logo - Be-you

Fisk på markedKingfisger2

Rejseinformation

 

Program for turen kan se sådan ud:

 Afrejse Hamborg kl. 15.25 - Ankomst Trivandrum kl. 08.30

- Vi mellemlander i Dubai til flyskift

Afrejse Trivandrum kl. 04.30 - Ankomst Hamborg kl. 12.55

- Vi mellemlander igen i Dubai til flyskift

Vi ankommer om formiddagen til Kovalam, og bliver indlogeret på hotellet.

Der vil, når alle er på plads og evt. hvilet lidt, være en Indisk frokost. Her vil Mette-Marie byde jer alle velkommen til Indien, og fortælle lidt om byen, hotellet og hvad i kan forvente jer af rejsen og opholdet. 

Allerede første dag starter dine behandlinger.

Næste morgen kl. 7.00 starter vi med første yoga-time, samtidig med at nogle starter med behandlinger. Næste yoga time er kl. 11.00.

Yoga foregår på taget  med udsigt ud over det Arabiske hav.

Udflugten til Backwaters er planlagt til hjemrejse dagen, som er den eneste dag uden behandling. Der er bevidst ikke planlagt en masse i løbet af dagene og aftenerne, da både yogaen og behandlingen kan gøre en mør. Mange har bare brug for at sidde i skyggen og læse en bog, slikke sol på stranden, gå en tur i de nærliggende små landsbyer, eller bare sidde og kigge ud i luften. 

Der vil blive arrangeret flere små ture i løbet af rejsen, som man kan tage med på alt efter lyst, og man kan selv tage afsted på egenhånd eller i små grupper. Inderne er gæstfrie, og meget villige til at fortælle om området. En times kørsel i en "tuc-tuc" koster ca. 30,- der er plads til 3 personer. 

Backwaters: Backwaters er et netværk af indbyrdes forbundne kanaler, floder, søer og fjorde. Et labyrintisk system, dannet af mere end 900 km vandveje. Midt i dette landskab er der en række byer. Backwaters har et unikt økosystem hvor ferskvand fra floder møder havvand fra Det Arabiske Hav. Denne tur vil koste cirka 100 kr. som betales dernede (er IKKE med i rejsens pris)

Udflugter:
Har man ekstra overskud, er der dog rig mulighed for at tage af sted på egen hånd. Fx ligger hovedstaden i Kerala, Trivandrum kun 30 minutters kørsel fra Kovalam og det er en oplevelse at køre i "tuc-tuc" og høre indisk popmuskik mens man bevæger sig igennem Indiens gader. Besøge den lokale krydderi butik, -det lokale marked ,-tage ud til den nærliggende park og se elefanterne arbejde, -deltage i en af de mange lokale festivaler, -tage ud til en af områdets mange små laguner eller gå rundt og nyde stemningen i Kovalam.

Kost:
Det er bevidst at kost ikke er med i arrangementet, da det oftest anbefales, at spise efter bestemte principper. Det er IKKE kedelige diæter, bare måder
hvorpå du kombinere din kost, for at opnå optimal effekt af forløbet.
Restauranterne i området er meget bekendt med at lave ayurvedisk mad, så det er nemt at få dejlig mad. Pris 20 – 40 kr. for et måltid.    

 

Hvis du er interesseret i at modtage vores informationsfolder, så skriv endelig en mail til os på kontakt@indiensrejser.dk