Logo - Be-you

 

Psykoterapi

Hos Be-you bruger vi NLP metoderne i vores terapi sessioner.

(NLP= Neurolingvistisk programmering)

NLP er en terapiform, hvor du vil få nogle værktøjer til at komme videre i dit liv. Tag ansvar for egen situation og find "sig selv". Sessionerne foregår i fuld anonymitet, er for os en selvfølge. Ligesom det vigtigste for os her og nu, er problemerne og ikke nødvendigvis lange samtaler om barndommen.

Dog kan det ikke udelukkes at vi må arbejde lidt med fortiden.

Psykoterapt kan bla. bruges mod:

 • Uhensigtsmæssig adfærdsmønster
 • Angsttilstande
 • Vægtproblemer
 • Negative følelser
 • Begrænset tankegang
 • Stress
 • Lavt selvværd
 • Manglende selvtillid
 • Fobier
 • Traumer m.v.

Formålet med psykoterapi er, at hjælpe til, at tage ansvar for sit eget liv. For at kunne det, er det vigtigt at tage udgangspunkt i den aktuelle situation og arbejde ud fra, hvor du er, og hvem du er lige nu. Herved får du mulighed for at opdage nye og skjulte ressourcer, der kan understøtte din modningsprocesDen terapeutiske samtale udspiller sig mellem to mennesker, du og jeg, hvor jeg er en nærværende, opmærksom og engageret lytter.Udover at være et medmenneske, som har en kvalificeret træning i at give gensvar på det, som du fortæller, er jeg en person, der står udenfor din omgangskreds og familie, og netop i kraft af denne afstand, og psykoterapi, kan se problemstillingerne med andre øjne.Det er medvirkende til, at jeg kan være med til at skabe klarhed og forståelse i de forviklinger, som du oplever i dit liv - ofte i relationer til andre (venner, familie, partner, kolleger) og i forholdet til dig selv. I psykoterapi er det målet at du får overblik over dine vanskeligheder og det kaos det ofte kan føles som.Du hjælpes til at få en dybere forståelse af dine problemer, få bearbejdet ubearbejdede oplevelser.Vi arbejder med dine følelser, tanker, oplevelse af dig selv og relationen til andre mennesker.Målet er at du bliver i stand til at håndtere dit liv og leve i overensstemmelse med den du er, at du får lysten og handlekraften til forme dit liv som du har brug for. 

Et psykoterapeutisk forløb kan sigte på f.eks: 

At frigøre sig fra angst, mangel på selvværd og problemer med at sætte grænser. 
At øge bevidstheden om ubevidste processer som virker livsstyrende i negativ retning. Opdage og opløse falske, og livsindskrænkende forstyrrelser.At øge evnen til at hvile i dig selv og til at relatere ægte og åbent med andre mennesker. 
At gøre kroppen til et trygt, balancerende og støttende sted at være hjemme i. Derved kan vi minimere chancen for at ende i destruktiv stress og udbrændthed. 

Vi  tilbyder også samtaler i aften og weekend, på udvalgte dage.


Betaling foregår ved afslutning af samtalen enten kontant eller med dankort.

Er du interesseret ring og vi laver en aftale, eller du kan sende en mail hvor du beskriver vanskelighederne. Jeg vil så kontakte dig for nærmere samtale.Har du spørgsmål er du velkommen til også at ringe eller  sende en mail til info@be-you.dk

 

Lidt ordforklaring:

Der findes forskellige former for "psyko-begreber." Vi vil prøve at hjælpe dig lidt:

 • En psykoterapeut er en person der bruger psykoterapi som behandlingsmetode. Hvis psykoterapeuten er medlem af Psykoterapeut Foreningen (eller MPF)garanterer foreningen, at psykoterapeuten oven i sin grunduddannelse har en grundig psykoterapeutisk efteruddannelse omfattende egenterapi, supervision og teori.
 • En psykolog = cand. psyh. har en universitetsuddannelse i psykologi. Dette er hovedsageligt en teoretisk uddannelse.
 • En psykriater er en læge med specialistuddannelse i psykiatri(behandling af psykisk syge) En psykiater kan ordinere medicin.
 • En psykoanalytiker er en psykoterapeut der efteruddannes til til at udøve en bestemt form for psykoterapi, nemlig psykoanalyse.