Logo - Be-you

 

Forkæl dig selv med Massage

Be-you´s massager er unikke, idet vi igennem mange år har udarbejdet og udviklet vores massage. 

Vi arbejder ud fra et holistisk, fysiologisk og psykologisk grundlag, hvor vi ikke stiller tvivl om, at der er sammenhæng mellem krop og psyke. Retningen kendes også under betegnelserne "Psykomotorisk massage" - på engelsk "massage therapy" og "medical massage". Denne massageform bliver efterhånden mere og mere udbredt som kropsterapi.

Under en massage arbejdes der især med bindevævet, åndedrættet og vejrtrækningen. Kroppens mange bindevævslag omslutter vore muskler, sener og organer, og der er i bindevævene, at myoser og stivhed opstår. Ved hjælp af langsomme, nænsomme og kontinuerlige bevægelser arbejder vi os ned i bindevævet, mens du med din vejrtrækning kommer til at slappe så meget af, at vi får fri adgang til problemerne. Du opnår en dejlig afslappet tilstand, og du bliver helt afspændt under massagen.

Det skal være behageligt, og gøre godt!

Mange har den opfattelse af, at massage skal gøre ondt, før det gør godt. Hos Be-you Healthcare A/S arbejder vi omvendt. Stærk smerte får dine muskler til at spænde sig i forsvar, og på denne måde får vi aldrig fri adgang til myoser og spændinger. Vores metoder får din krop til at slappe så meget af, at du næsten ikke opdager, du er under behandling. Det kan selvfølgelig godt gøre lidt ondt, hvis der er voldsomme spændinger, men vi holder os altid på "den nødvendige" side af smerten.

 Vores erfaringer lyver ikke, og vi har kunnet hjælpe mange klienter, hvor andre behandlere har måttet give op.

Åndedrættet er grundlaget for et sundt kredsløb og afgørende for, at affaldsstofferne kan komme ud af kroppen. Erfaringer viser, at det moderne menneske har glemt, hvordan man trækker vejret.

Man kan trække vejret for at overleve
- men du kan lære at trække vejret for at få overskud

Så har du svært ved at bruge åndedrættet rigtigt, kan vores massage hjælpe dig.

Massageordning til din virksomhed?

Vi tilbyder massage aftaler til virksomheder, enten her i huset eller på virksomheden.

Kontakt be-you for et uforpligtende tilbud.