Logo - Be-you

 

Ayurvediske rejser til Indien med Be-you

Mette-Marie, Direktør ved Be-you, har flere gange været i Indien, hvor hun har fået ayurvediske behandlinger, behandlinger som har gjort at hun efter 5. gang tænkte, "dette må jeg bare videre give til andre. Andre med behov for at komme igennem vinteren og ud på den anden side med total opladede batterier, nogle som måske har været ramt af stress, depression, sorg, udbrændthed osv., som virkelig trænger til den selvforkælelse og selvransagelse det er at starte dagen med 1 times yoga på taget af et hotel, med udsigt over det Arabiske Hav, og mærke den lune brise samtidig med at solen står op.." "Bruge dagen på at forkæle dig selv med 1 1/2 times massage, og efterfølgende lækker ayurvedisk frokost på et lille indisk spisested, som emmer af Indiens mystik, og dufter af en blanding af røgelse og krydderier" "Slappe af på stranden med en god bog, eller blot sidde og fordybe sig i sine tanker, mens man samtidig suger til sig af Indien, inderne, og deres spændende kultur"

Lysten til at tage andre med til dette fantastiske sted, blev for alvor søsat i tidlig forår 2012, og kort tid efter havde Be-you en aftale med Top-Rejser som vi ønskede skulle være teknisk rejsearrangør. De første 12 flybilletter blev booket og siden har det udviklet sig til at vi nu i 2015 har arrangeret 3 grupperejser, og allerede har 3 nye rejser klar til 2016.

 

"Min ægtefælle og jeg (62+56 år) var med Be-you i Sydindien i februar 2013. Vi oplevede at daglige ayurvediskebehandlinger og yoga gav os en skøn ro i krop og sjæl, samt stor accept af os selv. Plus, det at være afsted sammen gav os efter 22 års samliv, en ekstra forståelse for hinanden"

Peter Jensen, Geolog Tønder